Kelly, dit is haar verhaal

Kelly [1996] is een lieve spontane en ook wel zorgzame dame met het Syndroom van Down én een vorm van autisme. Zij houd erg van structuur en duidelijkheid, eventueel ondersteund door picto’s. Ze kan lekker kletsen maar wordt daardoor ook snel overschat. Men denkt dat ze meer aankan dan soms werkelijk is. Ze kijkt graag de kat uit de boom en houd niet van veel herrie en druktes. Zij woont thuis bij haar ouders en haar 2 hondjes, waar zij dol op is.

Kelly is bezeten van vakantieboeken van Turkije, Griekenland en Portugal/Spanje. Ze neemt die graag overal mee naartoe. Ook spaart ze vingerhoedjes van alle bestemmingen waar ze zelf op vakantie is geweest. Ze kijkt graag filmpjes van o.a. K3, Musicals, Prinsessia of Big en Betsy. Ze is gek op musicals en houd van allerlei soorten muziek.

Ze houd van fietsen. Dat doet ze op een tandem en heeft dan altijd lol. Maar haar favorieten bezigheid is uit eten gaan of ergens gezellig wat drinken.

Kelly gaat als dagbesteding 2x per week naar een zorgkwekerij in Maasdijk en 2x per week naar dagbesteding van Ipse de bruggen in Naaldwijk. Zij heeft het hier enorm naar haar zin en gaat er graag naartoe. Op haar vrije dag gaat ze 1x per maand met haar persoonlijke begeleidster iets leuks doen. Bijv. naar een dierentuin, of fietsen, of ergens gezellig een bakkie doen.

Ze is ook een bezig bijtje. Ze gaat naar fysio fitness, regelmatig bowlen, naar de theaterschool en 1x per maand naar kookles. Zij heeft hier heel veel zin in.

Onze wens is dat Kelly op een mooie plek in het Westland komt te wonen in een groep waar ze zich veilig en prettig voelt. Waar men haar begrijpt en in haar waarde laat. Waar ze goede begeleiding en de juiste zorg mag ontvangen om zo een waardig eigen thuis te creëren waar ze met veel plezier woont, samen met de andere kids van DJT.