Anne, dit is haar verhaal

Anne (2000) is een hele vrolijke, gezellige en spontane dame. Zij woont samen met haar ouders en broers.
Anne heeft een verstandelijke beperking zonder diagnose. Na vele jaren van onderzoek hebben haar ouders er een dikke streep ondergezet en hebben zij besloten alleen nog maar te genieten van hun bijzondere dochter. Anne heeft een scoliose en een ontwikkelingsachterstand. Ze kan moeilijk praten. Maar ze is zo’n doorzetter dat ze zich zelf nog steeds verder ontwikkelt.
Haar hobby’s zijn al haar dieren. Ze wandelt graag met de hond, gaat graag even bij de poezen kijken in de kas en zegt dan gelijk haar vader gedag die daar aan het werk is. Ze hockeyt en doet ook nog aan Aquafit in het zwembad. Anne gaat met plezier naar school en heeft het daar enorm naar haar zin. Na een vakantie staat ze te popelen om weer naar school te gaan.
Droom Je Thuis is ook echt haar thuis en ze gaat er met plezier een weekend of weekje logeren. Ze geniet enorm van al haar Droom Je Thuis vrienden en vriendinnen. Als Anne daar logeert is de vrijheid voor de rest van het gezin heel fijn en kunnen er weer hele andere activiteiten worden ondernomen.
Onze droom is een mooie en veilige plek in het Westland waar Anne straks de juiste zorg en begeleiding krijgt, een huis waarvan zij ook echt haar thuis kan maken.